ZOI Öröm energiaszelet

550Ft

A ZOI Öröm energiaszelet egy falat boldogság, melyben a szilva, a 100%-os perui csokoládé és egy csipet fahéj gondoskodik a nagyszerű ízélményről. Bármely napszakban fogyasztható, nyers vegán, cukor és adalékanyag-mentes, teljes értékű táplálék. Te kóstoltad már? 

Cikkszám: 003 Kategória:

A ZOI Öröm energiaszelet szilvával, 100%-os perui csokoládéval és fahéj ízesítéssel készül. Kóstold meg ezt a gluténmentes, nyers vegán szeletet, ami nem csak finom, de kiváló élelmi rostforrás is, ráadásul kizárólag tiszta összetevőket és természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.

Minőségi, természetes, teljes értékű energia- és rostforrás

Fontos számodra, hogy adalékanyag-mentes, tápanyagokban gazdag élelmiszereket fogyassz, de nem szeretnél kompromisszumot kötni az egészséges és az ízletes között? Akkor válaszd a vak teszteken tökéletesített ízvilágú Zoi Öröm energiaszeletet!

Miért kiváló választás a ZOI Öröm energiaszelet?

A ZOI energiaszeleteket kizárólag magas minőségű, természetes, és adalékanyag-mentes alapanyagokból készítjük. Az Öröm szelet receptjének megalkotásakor is arra törekedtünk, hogy összehangoljuk az összetevőket aszerint, hogy a szervezeted a lehető legjobban tudja hasznosítani. 

Az energiaszeletben található perui csokoládé 100% kakaótartalommal rendelkezik, tehát tökéletesen tiszta és nem tartalmaz allergéneket, illetve adalékanyagokat.

Tudtad? A kiváló minőségű és kiemelkedően magas kakaótartalmú csokoládéban több antioxidáns van, mint sok gyümölcsben. 

Ezt a jótékony hatást egészíti ki finoman az elsősorban téli fűszerként használt, de attól sokkal többre érdemes fahéj, aminek a fogyasztása több szempontból is előnyös az emberi szervezet számára.

Az elmúlt évtizedekben végzett kutatások szerint ugyanis a fahéj segíthet a vércukorszint szabályozásában, a káros vérzsír, azaz a triglicerid szint csökkentésében, az agyműködés serkentésében és az íngyulladást és fogszuvasodást okozó baktériumok, valamint egyes gombák elpusztításában.

Mindezt a jóságot az egyszerre laktató és finom ZOI Öröm szelet testesíti meg, amit fogyaszthatsz reggelire, tízóraira, uzsonnára vagy vacsorára is. Ha ezt a szeletet választod, biztos lehetsz benne, hogy minőségi fehérjével és értékes rostokkal látod el a szervezeted. Csak kapd elő a kesztyűtartóból vagy a táskádból két megbeszélés vagy vizsga között, hogy új lendületet adj a napnak. 

Nem lesz bűntudatod, amikor a ZOI örömöt fogyasztod:

  • magyar terméket vásárolsz, amivel egy magyar kisvállalkozást támogatsz
  • tökéletesen beillesztheted a hagyományos és a nyers vegán étrendbe is
  • egyszerre táplálod  tested és  lelked
  • kizárólag tiszta alapanyagokból, hozzáadott cukormentesen táplálkozol, amiért a bőröd is hálás lesz

Hozd ki a legtöbbet a napból! 

A ZOI energiaszeletekből akkor tudod kihozni a legtöbbet, ha nem plusz energiabevitelt jelentő nasiként, hanem napi egy teljes értékű táplálkozás helyett fogyasztod őket. A tudatos életszemlélet része a teljes értékű tízórai vagy az uzsonna.

Az Öröm szelet:

  • Tápanyagokban gazdag napindító a rohanós reggeleken is.
  • Plusz energiára lenne szükséged még ebéd előtt? A tízórai is öröm, ezzel a szelettel ráadásul glutén-, tej-, tojás- és cukormentes is lehet.
  • Fogyaszd uzsonnára, ha már fogytán az energiád, de szeretnél teljesíteni. 

Ki mondta, hogy az egészséges nem lehet finom is? A ZOI szeletek örömmel és energiával töltenek fel. Kóstold meg mindet!

ZOI, vissza az életbe!

Scroll to Top